(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Ushbu maqolada strategik rejalashtirishning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni va ahamiyati tahlil qilingan. Maqolada strategik rejalashtirishni iqtisodiy, ijtimoiy va siyosiy barqarorlikni ta’minlashning asosiy vositasi sifatida ko‘rib chiqilgan. Shuningdek, O‘zbekistonda amalga oshirilayotgan milliy strategiyalar tahlil qilinib, zamonaviy sharoitda strategik rejalashtirishning samaradorligini oshirishga qaratilgan takliflar ilgari surilgan.