(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada yoshlarda texnoetik madaniyatni rivojlantirishning nazariy-metodologik asoslari, yoshlarda texnoetik madaniyatni rivojlantirishning mexanizmlari va tizimini takomillashtirishning samaradorligi, yoshlarda texnoetik madaniyatni rivojlantirishning ijtimoiy-falsafiy omillari o`rganilgan. Shuningdek, yoshlarda texnoetik madaniyatni rivojlantirishning ijtimoiy-falsafiy jihatlari tahlil qilingan.