(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada Yangi O‘zbekistonda musiqa ta’limini modernizatsiyalashning yoshlar estetik madaniyatini yuksaltirishdagi o‘rni va nazariy-metodologik asoslari, yoshlar estetik madaniyatini yuksaltirishda Yangi O‘zbekistonda musiqa ta’limini modernizatsiyalashning mexanizmlari va tizimini takomillashtirishning samaradorligi, yoshlar estetik madaniyatini yuksaltirishning ijtimoiy-falsafiy omillari o`rganilgan. Shuningdek, Yangi O‘zbekistonda yoshlarning estetik madaniyatini oshirishda musiqa ta’limi omilining ijtimoiy-falsafiy masalalari tahlil qilingan.