(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada yoshlarda texnikaviy-estetik madaniyatni yuksaltirishning nazariy-metodologik asoslari, yoshlarda texnikaviy-estetik madaniyatni yuksaltirishning mexanizmlari va tizimini takomillashtirishning samaradorligi, yoshlarda texnikaviy-estetik madaniyatni yuksaltirishning ijtimoiy-falsafiy omillari o`rganilgan. Shuningdek, yoshlarda texnikaviy-estetik madaniyatni rivojlantirishning metodologik aspektlari tahlil qilingan.