(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Ushbu maqolada O‘zbekistonda nodavlat ta’lim muassasalarining shakllanishi, jumladan “Le CRAYON” va “Kristall” xususiy o‘quv markazi faoliyatining misolida ochib berilgan. Shuningdek, “Kristall” xususiy o‘quv markazida dars mashg‘ulotlarining samaradorligini oshirishdagi o‘quv-amaliy metodlar, raqamli texnologiyalardan foydalanish, hamda ota-onalar bilan o‘zaro hamkorlik ishlarini olib borilishi, o‘quvchilarning fanlarni o‘zlashtirish omillari tarixiy nuqtai nazardan tahlilga tortilgan.