(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada Yangi O‘zbekistonda rahbar kadrlar tayyorlashda boshqaruv madaniyatini rivojlantirishning nazariy-metodologik asoslari, Yangi O‘zbekistonda rahbar kadrlar tayyorlashda boshqaruv madaniyatini rivojlantirish mexanizmlari va texnologiyalarini takomillashtirishning samaradorligi o`rganilgan. Shuningdek, Yangi O‘zbekistonda rahbar kadrlar tayyorlashda boshqaruv madaniyatini rivojlantirishning konseptual va aksiologik asoslari tahlil qilingan.