(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Mazkur maqolada innovatsiya tushunchasi, uning mazmuni va mohiyati, fanlararo tadqiq etilishi, jamiyat ijtimoiy hayotidagi ahamiyati tadqiq etilgan. Shuningdek, mazkur muammoni tahlil etishda qator Sharq va G‘arb olimlarining tadqiqotlari asosida innovatsiyaning ilmiy talqinlariga kengroq to‘xtalib o‘tilgan.