(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada o‘zbek xalqi ma’naviy-axloqiy merosida mas’uliyatlilik va fidoyilik talqinini tadqiq etishning nazariy asoslari, o‘zbek xalqi ma’naviy-axloqiy merosida mas’uliyatlilik va fidoyilik talqinining falsafiy tahlili, o‘zbek xalqi ma’naviy-axloqiy merosi asosida jamiyatda mas’uliyatlilik va fidoyilikni rivojlantirishning istiqboldagi vazifalari o`rganilgan. Shuningdek, o‘zbek xalqining adabiy merosida ekologik mas’uliyat va fidoyilik fazilatlari analitik tahlil qilingan.