(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada jamiyatda ijtimoiy-ma’naviy muhit barqarorligini ta’minlashning nazariy-metodologik asoslari, viktimologik profilaktika va uning jamiyatda ijtimoiy-ma’naviy muhit barqarorligini ta’minlashdagi dialektik xususiyatlari, shuningdek, ijtimoiy-ma’naviy muhit barqarorligini ta’minlashda viktimologik profilaktika tizimini yuksaltirish istiqbollari o‘rganilgan. Shuningdek, jamiyatda viktimologik profilaktikani amalga oshirishning istiqboldagi strategik yo‘nalishlari tahlil qilingan.