(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2026)
Maqolada ijtimoiy xavfli harakatlarga moyil talabalar bilan individual ishlash mexanizmlari va texnologiyalari, ijtimoiy xavfli harakatlarga moyil talabalar bilan individual ishlashning nazariy-metodologik asoslari, ijtimoiy xavfli harakatlarga moyil talabalar bilan individual ishlash mexanizmlari va texnologiyalarini takomillashtirishning samaradorligi o`rganilgan. Shuningdek, ijtimoiy xavfli harakatlarga moyil talabalar bilan individual ishlashda xorijiy tajribalardan foydalanish masalalari tahlil qilingan.