(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2024)
Ushbu maqolada diskurs tilshunosligida diskurs tenoridagi so‘zlovchi ya’ni adresant rollarini lingvistik qarashlar orqali ifodalanishi tahlil qilingan. Bunda dialogik diskursda og’zaki tenor diskursining adresant rollari orqali ifodalanadi. U.Shekspirning “Qish ertagi” komediyasidagi qahramonlarning muloqotidagi diskurs tenorining lingvistik jihatlari o‘rganilgan.