(untitled) (Scientific journal of the Fergana State University, 2024)
Ushbu maqolada frazemali feʼllarning semantik tahlili misollar bilan yoritilgan. Bundan tashqari, turli tilshunoslarning frazemali feʼllar maʼnolarining ayrim turlari haqida bir-biriga qarama-qarshi fikrlar mavjud boʻlib, ular quyida tushuntiriladi.